Muziek te luisteren en heerlijk eten

Het landgoed Vliek is een buitengewoon mooie ambiance om naar muziek te luisteren en heerlijk te eten. De heer Akkermans beheert het landgoed en er worden al enkele jaren ook concertdiners gegeven. Dat is erg sfeervol. Bekijk ook deze Gabor Bartos video waarin hij vertelt waarom u het Liszt concert niet mag missen:

Nu gaat het echter om lunchconcerten en ik wil hierover het volgende vertellen: Als u naar een concert luistert heeft u zich al voorbereid door het programma en het antecedenten van de musici goed te lezen.

Toch is het soms jammer als u eigenlijk heel weinig over componisten (en vertolkers) te weten komt. Het zou interessant zijn, dacht Gabor Bartos (cellist in het Limburgs Symfonie Orkest, en organisator van bovengenoemde concerten) om daar eens iets aan te doen, zodat u meer over de mens achter de componist te weten komt.

Bijvoorbeeld, hoe waren hun leefomstandigheden, waren ze getrouwd en brave huisvaders of Bohémiens, hielden ze van lekker eten en een goed glas wijn, etc. Daarom gaat Gabor Bartos u daarover vertellen tijdens een interview (met Linda Möhringer), waarvan u getuige kan zijn. Gabor heeft zich goed georiënteerd en schuwt ook de roddel niet.

Aansluitend aan het concert is er een drie-gangen- menu. Aan de concerten werken o.a.mee de pianist Jeroen Riemsdijk, musici uit het L.S.O. en conservatoriumstudenten. Voor aanvang van het concert wordt u gratis een kopje koffie aangeboden, evenals het aperitief voor de lunch De kosten voor drank tijdens de lunch komen voor eigen rekening. De kosten € 41, – p.p. Wegens een beperkt aantal plaatsen gaarne telefonisch reserveren (uiterlijk 7 dagen voor het concert): via Bartos Entertainment

Wij feesten graag!

Het is bijna onmogelijk om zich een feest voor te stellen zonder muzikale omlijsting. Bijvoorbeeld:
– Een bedrijfsfeest, receptie of diner in een van onze mooie kastelen in Limburg.
– Een (inter)nationaal galadiner in de sfeervolle Bonbonniere.
– Een openings of sluitingsreceptie van een congres in het Mecc.
– Een nazit bij een theaterpremiere.
– Een afscheidsfeest van Uw voorzitter die met de VUT gaat.
– Een opening of jublileumfeest van Uw bedrijf op het bedrijfsterrein.
– De opening van een nieuwe tentoonstelling in Uw gallerij.

Familiereunie

Een familiereunie, verjaardagsfeest, het zien van Abraham of Sarah, een sfeervol tuinfeest, een belangrijke promotie, een huwelijksreceptie, een diner, een plechtige ceremonie in de kerk of Uw huwelijksjubileum. Kortom genoeg redenen te bedenken voor een muzikale omlijsting.

Afscheid van een van Uw dierbaren

Een gepaste omlijsting in de kerk of crematorium met bijvoorbeeld het zeer mooie Pie Jezus of Ave Maria. De muzikale omlijsting wordt aan U precies op maat aangeboden, waarbij wij aantekenen dat Uw eigen en speciale wensen voorop staan.

Het genre van de gespeelde en/of gezongen muziek kan zeer breedschalig zijn; van barok, klassiek en lichtklassiek op cello, salon en zigeuner, tot jazz en evergreen, swingend instrumentaal en vocaal repertoire.

U ziet: We kunnen elke gelegenheid van een zeer mooi muzikaal jasje voorzien.
Een jasje dat U uitzoekt en aanpast. Onze artiesten komen allemaal uit  de professionele muziekwereld, Hierbij hanteren wij uurtarieven, en boven de 30 km reisafstand berekenen wij reiskosten.